0

WOBECARE Enzym 45 tobolek

Doplněk stravy Wobecare Enzym od výrobce Wobenzymu má vysoce aktivní enzymatické složení.
Více informací
WOBECARE

Velikost balení:

45 ks
90 ks
Skladem
1 796,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Wobecare Enzym je doplněk stravy ve formě tobolek s prodlouženým uvolňováním. Má vysoce aktivní enzymatické složení, obsahující enzymy bromelain, trypsin a trihydrát rutinu. Enzymy v tobolkách jsou chráněné před působením žaludečních šťáv, vstřebávají se až ve střevě a odtud se dostávají do krevního oběhu. Název produktu má vědecký základ. Lékař prof. Max Wolf, který je považován za průkopníka enzymoterapie, pracoval s enzymy již od roku 1930 a zkoumal jejich různé kombinace. Společně s buněčnou bioložkou Helen Benitezovou pojmenoval jejich první společný preparát kombinací prvních písmen jejich příjmení: „WoBe“- Enzymes. Tato receptura, stejně jako další, byly dále zdokonaleny vědci farmaceutické společnosti Mucos.
WOBECARE

Parametry

EAN
8593893784895
8593893784895
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
45 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Mco Health Bv.
3 tobolky denně. Wobecare Enzym doporučujeme užívat alespoň 45 minut před jídlem, aby aktivita enzymů zůstala zachována. Doporučujeme užívat produkt dlouhodobě.
Trihydrát rutinu, bromelain, objemová činidla (mikrokrystalická celulóza, hydroxypropylcelulóza), tobolka (hydroxypropylmethylcelulóza, pektin, glycerol), trypsin, antioxidant (L-askorbylpalmitát), triglyceridy se středním řetězcem. Aktivní látky ve 3 tobolkách – doporučené denní dávce: Bromelain 450 mg (2 700 FIP jednotek*), Trypsin 216 mg (8 640 FIP jednotek*), Trihydrát rutinu (zdroj rutinu) 600 mg. * FIP je míra enzymatické aktivity dle Mezinárodní farmaceutické federace.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. V případě pochybností se o užívání poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Není určeno pro děti. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Pozor: výrobek obsahuje pohlcovač vlhkosti – není určený ke konzumaci! Uchovávejte mimo dosah dětí!

WOBECARE Enzym 45 tobolek

1 796,00 Kč