0

GREEN IDEA Enzym premium 90+20 tobolek

Doplněk stravy. Přípravek obsahuje směs rostlinných enzymů, bylinných extraktů a bioaktivních látek. Pro podporu aktivního života.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
365,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Enzymy jsou specifické organické molekuly zabezpečující a mnohdy urychlující reakce v organismech (působí jako biokatalyzátory). Chybná funkce enzymu (nebo jeho úplná absence) může být příčinou méně nebo více závažného onemocnění.

Rhodiola je bylina podporující nervový systém při únavě a stresu. Podporuje kognitivní funkce a duševní výkonnost. Podporuje krevní oběh, srdce a cévní systém. Pro lepší fyzický výkon a kondici. Přírodní antioxidant.

Eleuterokok ostnitý je také nazýván sibiřský ženšen. V Rusku je používán již stovky let. Patří k nejsilnějším přírodním adaptogenům.

Sloučenina Koenzym Q10 je funkčně podobná vitamínům a je obsažena ve většině lidských buněk. Je zčásti syntetizován v těle, zčásti je přijímán potravou. S věkem klesá podíl vlastní syntézy.

Rutin je také známý jako vitamín P. Patří mezi bioflavonoidy.

 

GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643607973
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
110 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green idea s.r.o.
Green idea s.r.o.
Prvních 5 dnů užívejte 4 tobolky 2 x denně, následně užívejte 2 tobolky 2 x denně. Užívejte před plánovanými operačními zákroky, po úrazech, nebo pokud potřebujete normalizovat celkovou pohodu.
Bromelain (ananas), Papain (papaya), Koenzym Q-10, Rhodiola rosea standardizovaný extrakt z kořene (salidrosidy 3 %), Eleutherococcus senticosus standardizovaný extrakt z kořene (eleuterosidy 0,8 %), rutin (Sophora japonica), trypsin, pankreatická proteáza, amyláza, peptidáza, lipáza, chymotrypsin, kapsle.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu.

GREEN IDEA Enzym premium...

365,00 Kč