0

BIODERMA Hydrabio H2O 250 ml 1+1

Ikonická micelární voda. Hydratuje a respektuje rovnováhu pleti.
Více informací
BIODERMA
Brzy skladem
406,00 Kč Vč. DPH

(0,81 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

BIODERMA Hydrabio H2O 250 ml 1+1

Hydrabio H2O je specifická čisticí a odličovací micelární voda pro dehydratovanou citlivou pleť. Hydrabio H2O je tvořena micelami s vynikajícími čisticími a odličovacími vlastnostmi, které ráno a večer hloubkově čistí obličej a zabraňují tak usazování škodlivin, které mohou zhoršovat citlivost pleti. Micelární technologie vyvinutá společností Laboratoire BIODERMA je inspirována buněčnými lipidy, které se nacházejí v pokožce. V dokonalé harmonii s pokožkou zachovává přirozený ochranný film. Složení Hydrabio H2O s fyziologickým pH respektuje biologickou rovnováhu pokožky, která je nezbytná pro zachování zdravé pleti. Jeho exkluzivní biologický patent AquageniumTM přeškoluje pokožku, aby aktivovala své přirozené hydratační schopnosti tím, že stimuluje produkci aquaporinů, vodních kanálků v pokožce, a zadržovala vodu, kterou potřebuje k udržení rovnováhy. Pečlivý výběr složek zajišťuje dokonalou snášenlivost.

Všechny produkty BIODERMA jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

BIODERMA

Parametry

EAN
8594173430464
8594173430464
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Velikost balení
500 ml
Určeno pro
Dospívající a dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma

1. Aplikujte na vatový tampon.

2. Očistěte pleť / odstraňte make-up z obličeje a očí.

3. Není nutné oplachovat.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Disodium Edta, Mannitol, Xylitol, Cetrimonium Bromide, Rhamnose, Niacinamide, Hexyldecanol, Sodium Hydroxide, Pyrus Malus (Apple) Seed Extract, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Tocopherol, Fragrance (Parfum). [Bi 546].

BIODERMA Hydrabio H2O 250...

406,00 Kč