0

BIODERMA Hydrabio Hyalu+ sérum 30 ml

Vysoce koncentrované anti-age sérum, které intenzivně hydratuje a pomáhá redukovat jemné linky a vrásky. Pleť osvěžuje a rozjasňuje. Lehká gelová textura se rychle vstřebává. Vhodné pro všechny typy pleti. Jemně parfemované.
Více informací
BIODERMA
Skladem
709,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Bioderma Hydrabio Hyalu+ sérum je vysoce koncentrované anti-age sérum, které obsahuje 2 typy kyseliny hyaluronové působící na příčiny dehydratace. Pleť je intenzivně hydratovaná s dlouhotrvajícím účinkem, vyplněná, svěží a rozjasněná. Vrásky a jemné linky jsou viditelně zredukovány.

Hydrabio Hyalu+ sérum je inspirované inovativním ekobiologickým přístupem NAOS. Díky pochopení biologické dysfunkce odpovědné za dehydrataci, umožňuje pleti znovu aktivovat její přirozené hydratační mechanismy a udržovat vodu nezbytnou pro její rovnováhu.

Vyrobeno ve Francii. Vytvořeno ve výzkumné laboratoři v Aix-en-Provence. Testováno pod dermatologickým dohledem. Recyklovatelná láhev. Složení bez silikonu a alkoholu.

Všechny produkty BIODERMA jsou připraveny podle ekobiologických principů, které jsou podstatou přístupu NAOS s respektem k ekosystému pokožky a trvalému udržení jejího zdraví.

BIODERMA

Parametry

EAN
3701129809334
3701129809334
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Naos Bioderma
  1. Vyčistěte si pleť ideálně produktem hygieny z řady Hydrabio.
  2. Naneste Hydrabio Hyalu+ sérum na celý obličej a krk.
  3. Jemně masírujte, dokud se nevstřebá.
  4. Aplikujte svůj denní Hydrabio krém nebo Gel-krém.
AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PENTYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, POLYSORBATE 20, XANTHAN GUM, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, SODIUM CITRATE, CITRIC ACID, CARNOSINE, ADENOSINE, SACCHARIDE ISOMERATE, SODIUM HYALURONATE, PEUMUS BOLDUS LEAF EXTRACT, HEXYLDECANOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, TOCOPHEROL, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 2067]

BIODERMA Hydrabio Hyalu+...

709,00 Kč