0

VITAR Magnézium 400 mg + B6 + vitamin C grep 20 sáčků

Doplněk stravy – sypká směs s hořčíkem a vitaminy. Jednorázové sáčky umožňují komfortní užívání bez nutnosti zapíjení. Aktivní látky jsou pro organizmus lépe vstřebatelné, s rychlejším nástupem účinku. Přípravek je vhodným doplňkem při sportu, nadměrné fyzické zátěži či psychickém vypětí.
Více informací
VITAR
Skladem
110,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Maxi Vita Magnézium 400 mg + B komplex obsahuje vyšší dávku hořčíku, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální činnosti svalů a nervové soustavy.

Vitamin C je potřebný pro tvorbu kolagenu, který působí podpůrně ve tkáních lidského těla – svalech, šlachách, chrupavkách a kůži. Významně se podílí na funkci imunitního systému.

Vitaminy skupiny B přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, normálnímu energetickému metabolizmu a k normální činnosti srdce.

VITAR

Parametry

EAN
8595011136319
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sáčky
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
VITAR s.r.o.
Děti od 12 let a dospělí 1 sáček denně. Obsah sáčku nasypte do úst, pomalu nechejte rozpustit a polkněte.
Sladidlo – sorbitol, oxid hořečnatý, kyselina L-askorbová, kyselina – kyselina citronová, přírodní grepové aroma, protispékavá látka – talek, sladidlo – sukralóza, kyanokobalamin, pyridoxin hydrochlorid, sladidlo – citróza (neohesperidin DC), thiamin mononitrát.
Není určeno pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

VITAR Magnézium 400 mg + B6...

110,00 Kč