0

BARNY´S Roboflex 30 kapslí

Obsahuje unikátní látku IBUcell™, směs alfa a iso-alfa kyselin z chmele, koncentrát z listů Aloe vera a vyváženou směs vitaminů. Vhodný pro všechny věkové kategorie.
Více informací
BARNY´S
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
319,00 Kč Vč. DPH

(10,63 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S Roboflex 30 kapslí

RoboFlex™ doporučujeme pro obsah chmele, který přispívá k normální nervové činnosti, aloe, která napomáhá uvolnění napětí a únavy, vitaminu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek, vitaminu B6, pro podporu normální činnosti nervové soustavy a vitaminu D, pro podporu normální činnosti svalů.
BARNY´S

Parametry

EAN
621629901808
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Užívejte 1 kapsli denně. V případě potřeby užívejte až 3 kapsle denně, vždy po osmi hodinách. Užívejte spolu s jídlem, zapijte dostatečným množstvím vody.

1 kapsle (0,749 g): extrakt z šištic chmele otáčivého [(Humulus lupulus L., 30% extrakt alfa a iso-alfa kyselin, maltodextrin, kukuřičný škrob, protispékavá látka (oxid křemičitý)] 500 mg, hydroxypropylmethylcelulosa, maltodextrin, protispékavá látka (hořečnaté soli mastných kyselin), vitamin C (kyselina L-askorbová, 15 % RHP) 12 mg, dužina prášková z listů aloe pravé (Aloe vera, standardizováno na 10 % polysacharidů) 10 mg, vitamin B6 (pyridoxin-hydrochlorid, 15 % RHP) 0,21 mg, vitamin D (cholekalciferol, 15 % RHP) 0,75 µg. RHP - referenční hodnota příjmu.

Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C.

BARNY´S Roboflex 30 kapslí

319,00 Kč