0

Pharma Activ Femina Gel Australian Original 5x5 ml

Přírodní gel pro udržení intimního komfortu. Femina Gel obsahuje přírodní antiseptický olej Tea Tree Australian Original v optimální 2,7% koncentraci a kyselinu hyaluronovou.
Více informací
Pharma Activ
Brzy skladem
267,00 Kč Vč. DPH

(53,40 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

Pharma Activ Femina Gel Australian Original 5x5 ml

Přírodní vaginální gel pro udržení intimního komfortu. FeminaGel® obsahuje přírodní antiseptický olej Tea Tree Australian Original® v optimální 2,7% koncentraci. Olej Tea Tree díky svým antiseptickým schopnostem omezuje výskyt bakterií, plísní a kvasinek a zároveň podporuje přirozené intimní prostředí zevního genitálu ženy. Kyselina Hyaluronová vytváří v kombinaci s vlhkým sekretem ochranný gelový povlak, který zvlhčuje a chrání intimní partie ženy. FeminaGel® se doporučuje používat při subjektivních obtížích a nepříjemných pocitech jako je pálení, svědění, pocity sucha a další podráždění v intimní oblasti. Je vhodné jej preventivně používat před a po návštěvě bazénu, sauny nebo fitcentra.
Pharma Activ

Parametry

EAN
8594194760038
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Gel
Velikost balení
5 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Pharma Activ
FeminaGel® se snadno a pohodlně aplikuje díky jednotlivým dávkám v tubách, čímž je zajištěna optimální hygiena při použití. Je bezbarvý, nemastný a nezpůsobuje podráždění. Při mírných potížích se doporučuje jedna aplikace jednou za tři dny, při silnějších obtížích 1x - 2x denně a pokračovat do ústupu obtíží. Každá tuba je na jedno použití. Pro udržení zdravé mikroflóry se doporučuje občasné použití.
Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Carbomer, Sodium Hydroxide, Limonene.
Femina Gel nepoužívejte, pokud tuba není v samostatném balení nebo je-li obal poškozen. Při výskytu alergických reakcí přerušte požívání. Doporučuje se přerušit používání v průběhu menstruace a pokračovat až po jejím ukončení.

Pharma Activ Femina Gel...

267,00 Kč