0

Australian Bodycare Femigel 5x7 ml

Intimní gel proti svědění, zápachu z pochvy a vaginální suchosti. Je určen pro každodenní péči. Femigel udržuje zdravé prostředí v intimní oblasti a zmírňuje intimní nepohodlí.
Více informací
Skladem
255,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Femigel působí proti bakteriím. Je založen na vodní bázi, bez hormonů a s pH přizpůsobeným pro intimní oblast.

Léčivé účinky čajovníků jsou známy už tisíce let od domorodých obyvatel Austrálie. Vyprávějí pověsti o jezerech obklopených čajovníky. Esenciální oleje, které se ze spadaných čajovníkových listů a větviček dostávaly do vody, proměnily jezera v lázně s antiseptickými účinky. Výrobky značky Australian Bodycare obsahují právě přírodní antiseptický olej Tea Tree z čajovníku australského (Melaleuca alternifolia).

Všechna kosmetika Australian Bodycare z řady „Tea Tree Oil“ obsahuje olej Tea Tree v různých koncentracích v závislosti na tom, s jakým kožním problémem mají pomáhat a na které části těla se mají nanášet. Kosmetika je určena pro celou rodinu. Přispívá k prevenci a léčbě nejběžnějších kožních problémů.

 

Parametry

EAN
5709455006982
5709455006982
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
35 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Australian Bodycare
V závažných případech intimních potíží můžete a měla byste Femigel používat 1-2krát denně. Při mírných příznacích můžete gel používat každé dva až tři dny. Přípravek naneste přímo na místo, kde pociťujete svědění, pálení, suchost nebo jiné podráždění. Pokud máte problémy s nežádoucím zápachem, je důležité, abyste přípravek důkladně nanesli kolem poševního vchodu, protože právě zde se často usazují bakterie, které způsobují problémy s nežádoucím zápachem. Měli byste pokračovat v používání přípravku 1-2krát denně, dokud se vaše intimní problémy nezmenší.
Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, 4-Terpineol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Hydroxyacetophenone, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Australian Bodycare Femigel...

255,00 Kč