0

CLOGIN vaginální výplach 5 lahviček po 100 ml

Vaginální výplach Clogin je zdravotnický prostředek užitečný při prevenci a léčbě vaginálních kvasinkových a bakteriálních infekcí.
Více informací
CLOGIN
Skladem
492,00 Kč Vč. DPH

(98,40 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CLOGIN vaginální výplach 5 lahviček po 100 ml

CLOGIN vaginální výplach díky svému složení z přírodních složek účinně čistí vulvovaginální sliznici a brání patogenním mikroorganizmům přilnout k vaginální stěně díky mechanickému působení jejího oplachování. Exkluzivní složení na bázi kyseliny hyaluronové, aloe vera, měsíčku lékařského a oleje z Tea Tree zajistí přilnutí prostředku na sliznici, kterou chrání a hydratuje, což podporuje proces regenerace buněk a omezuje klasické příznaky vulvovaginální infekce.

Složení zahrnuje kyselinu boritou a kyselinu mléčnou, které přispívají k udržení fyziologické vaginální kyselosti, posilují přirozenou ochrannou činnost vaginálního ekosystému a tím přispívají k omezení rizik opakování vaginálních infekcí.

INDIKACE

Pomocný prostředek při kvasinkových a bakteriálních vulvovaginálních infekcích.

Intimní čisticí prostředek k odstranění zbytků lokálních léků (tj. vaginálních čípků, gelů nebo krémů) nebo silné sekrece.

K intimní hygieně v následujících rizikových situacích: po menstruaci, po souloži, po použití lokálních antikoncepčních prostředků, šestinedělí, po invazivním gynekologickém vyšetření nebo chirurgickém zákroku.

V případě vyrážky, svědění, pálení, otoku, bolesti, podráždění nebo jiných příznaků souvisejících s vaginálními onemocněními.

CLOGIN

Parametry

EAN
8055348700008
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Lahvičky s roztokem
Velikost balení
5 ks
Určeno pro
Ženy
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Sakura Italia

Jednou denně nebo dle předpisu vašeho lékaře.

APLIKACE

Pečlivě si umyjte ruce. Před použitím lahvičku protřepejte (produkt se může usazovat na dně v důsledku přítomnosti přírodních výtažků). Otáčejte horní část víčka, dokud neprasknou pojistky. Nasaďte aplikátor na trysku uvolněnou po prasknutí pojistek. Opatrně zasuňte aplikátor do vagíny a stlačte lahvičku, dokud se zcela nevyprázdní.

Kyselina hyaluronová, Aloe vera, Calendula officinalis, éterický olej z Melaleuca alternifolia (Tea Tree), kyselina boritá (3%), kyselina mléčná, glycerol, sodná sůl karboxymethylcelulózy, polysorbát-20, sodná sůl EDTA, imidazolidinylmočovina, sodná sůl methylparabenu, parfém a voda.
Nepřekračujte předepsanou dávku bez konzultace se svým lékařem. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou prostředku. Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných produktů může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech léčbu přerušte a poraďte se se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepolykejte. Nepoužívejte, pokud je obal poškozený nebo pokud při prvním otevření není dokonale nedotčený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Doba použitelnosti se vztahuje na správně skladovaný výrobek v neotevřeném obalu. Jedná se o zdravotnický prostředek. Před použitím si vždy pečlivě přečtěte informace o přípravku a je-li součástí tak i návod k použití.

CLOGIN vaginální výplach 5...

492,00 Kč