1

GYNELLA Flora 10 vaginálních čípků

Stimuluje přirozenou vaginální imunitní obranyschopnost.
Více informací
GYNELLA
Skladem
410,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zdravotnický prostředek obsahující 3 typy stabilních inaktivovaných bakterií - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei a Lactobacillus reuteri. Gynella Flora pomáhá obnovit poškozenou vaginální mikroflóru v důsledku infekce, zánětu nebo jiných vnějších faktorů jako např. hormonální výkyvy, užívání antibiotik, antikoncepce, časté používání tampónů, špatně prováděná hygiena, stres či životní styl. Jedná se o druh paraprobiotika získaného procesem, při kterém vznikají speciální kmeny buněk s pozitivním účinkem na lidské zdraví. Zachovávají důležité struktury buněčných stěn, které jsou nezbytné pro aktivaci imunitní odpovědi. Při dlouhodobém užívání podporuje obranyschopnost vaginálního epitelu.
GYNELLA

Parametry

EAN
8594071471026
8594071471026
Cesta podání
Vaginální
Léková forma
Čípky
Velikost balení
10 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Velit Biopharma
Jedna aplikace denně po dobu 10 dní, v případě dlouhodobé infekce pravidelné užívání v měsíčním intervalu. Pro usnadnění manipulace a aplikace čípků uchovávejte produkt na chladnějším místě.
Obsahuje 3 typy stabilních inaktivovaných (tyndalizovaných) bakterií – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri a Lactobacillus casei. Účinné látky jsou: Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Casei a Lactobacillus Reuteri. Pomocné látky: Witepsol H15, polysorbát 80, oxid křemičitý mikronizovaný.
Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

GYNELLA Flora 10...

410,00 Kč