0

ELLI Menoosteo forte 90+30 tobolek

Doplněk stravy při menopauzálních potížích a pro podporu přirozeného stavu kostí.
Více informací
Elli

Velikost balení:

120 ks
75 ks
Skladem
594,00 Kč Vč. DPH

(4,95 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ELLI Menoosteo forte 90+30 tobolek

Meno™ – pro klidný a pohodlný přechod díky extraktu z jetele lučního. Extrakt z jetele lučního je prospěšný pro kardiovaskulární systém, pro pevnost kostí a zároveň pomáhá udržovat klidný a pohodlný přechod. Extrakt ze šištic chmele otáčivého přispívá k optimální relaxaci, ke zdravému spánku a pomáhá ženám vyrovnat se s příznaky spojenými s menopauzou, jako jsou návaly horka, pocení, neklid a podrážděnost. Osteo™ – pro přirozený stav kostí díky vápníku, vitaminům D3 a K2. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a také přispívá ke správné činnosti svalů.
Elli

Parametry

EAN
8594059734938
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
120 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
Užívejte 2 tobolky denně. Pro rychlejší nástup účinku je možné po dobu prvních 14–21 dnů užívat 3 tobolky denně. Pro dosažení dostatečně příznivého účinku je vhodné přípravek užívat dlouhodobě, 3–4 měsíce.
(5) Vápník (granulovaný uhličitan vápenatý), suchý extrakt z plodů sóje (Glycine max) standardizovaný na 40% obsah izofl avonů, (1)suchý extrakt ze šištic chmele otáčivého (Humulus lupulus) standardizovaný na 8 – 12 % izoflavonů, plnidlo: inulin; protispékavá látka: stearan hořečnatý; 2suchý extrakt z jetele lučního (Trifolium pratense) standardizovaný na 10 – 30 % izofl avonů, (3)vitamin K2 (menachinon), protispékavá látka: oxid křemičitý; vitamin B2(ribofl avin), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglu­tamová), (4)vitamin D3(cholekalci­ferol), vitamin B12 (kyanokobalamin).
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí! Přípravek není vhodný pro dospívající dívky. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Současné užívání s léky konzultujte s lékařem nebo lékárníkem. Není určen jako náhrada pestré stravy. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy.

ELLI Menoosteo forte 90+30...

594,00 Kč