0

ADVANCE Menoxin 60 kapslí

Komplexní doplněk stravy. Přírodní aktivní látky podporují komfort při menopauze (ženský přechod) a jejích projevech. V ČR zcela unikátní svým složením. Přírodní extrakty jetele lučního, sóji luštinaté, lnu setého, šalvěje lékařské, včelí mateří kašičky, vitaminu B6 a kyseliny pantothenové zajišťují maximální synergický efekt.
Více informací
ADVANCE
Skladem
359,00 Kč Vč. DPH

(5,98 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ADVANCE Menoxin 60 kapslí

Menoxin obsahuje certifikované extrakty s velkým podílem hlavních účinných složek - isoflavonů (druh fytoestrogenů) a lignanů (druh fytoestrogenů). Extrakt z jetele lučního, šalvěje lékařské a lnu setého ulevují při projevech menopauzy (klimaktéria). Kyselina pantothenová a pyridoxin přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání.
ADVANCE

Parametry

EAN
8594015707020
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Advance nutraceutics
Doporučená dávka: užívejte 1-2x denně 1 kapsli. Dostatečně zapijte. Vhodné k dlouhodobému užívání.
Jetel luční extrakt (Trifolium pratense, isoflavony 8%), extrakt ze sóji luštinaté (Glycine max, isoflavony 40%), len setý (Linum usitatissimum, lignany 20%), želatina, šalvěj lékařská extrakt (Salvia officinalis), včelí mateří kašička, vitamin B6 (pyridoxin HCl), vitamin B5 (D-pantothenan vápenatý), látka protispékavá: stearan hořečnatý. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu.
Není určeno pro muže, děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při známé přecitlivělosti na některou ze složek produktu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. V období klimakteria se doporučuje pravidelná preventivní gynekologická kontrola vždy po 6 měsících. V případě potřeby se o vhodnosti užívání poraďte s vaším lékařem nebo lékárníkem. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 °C. Neobsahuje lepek, laktózu ani mléčnou bílkovinu. Ukládejte mimo dosah dětí.

ADVANCE Menoxin 60 kapslí

359,00 Kč