0

NADRAIN forte 60 tobolek

Pro větší objem a pevnost poprsí. Zvýražňuje přirozený tvar. Působí proti menopauzálnímu ochabnutí a zmenšení prsou. Omezuje nadměrné ukládání tukové tkáně v poprsí.
Více informací
NadraIN
Skladem
1 368,00 Kč Vč. DPH

(22,80 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovnazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshopzdarma
DPD Pickupzdarma
Česká pošta Balíkovnazdarma
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

NADRAIN forte 60 tobolek

Silnější a účinnější složení doplňku stravy NadraIN FORTE obsahuje přírodní látky (izoflavony, flavony, lignany, fytoekdysteroidy, esenciální mastné kyseliny). Obsažený len setý šetrnými a bezpečnými mechanizmy moduluje účinky přirozených ženských hormonů, přičemž zároveň může podporovat zdraví a normální funkci prsou. Obsažený pupalkový olej přispívá k udržení hladké, pružné, hydratované kůže prsou a dekoltu. Přípravek tak příznivě ovlivňuje krásu ženských prsou a harmonii ženského těla.
NadraIN

Parametry

EAN
8594059734792
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka denně.
Olej ze semen světlice barvířské, extrakt z plodů sóje, extrakt ze šištic chmele, olej ze semen pupalky, olej ze semen granátového jablka, (1)olej ze semen lnu, extrakt z kořenů a natě leuzey,olej z plodů sóje tobolka: želatina, stabilizátor: glycerol, leštící látka: včelí vosk, stabilizátor: sojový lecitin, barvivo: přírodní karamelové barvivo, plnidlo: čištěná voda.
Ukládat mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, dospívající dívky, těhotné a kojící ženy.

NADRAIN forte 60 tobolek

1 368,00 Kč