0

FYTOFEM Harmony & control 30 tablet

Přípravek určený pro ženy po čtyřicítce. Ubývající hormonální aktivita se projevuje řadou nepříjemných přáznaků. Fytofem obsahuje tři komplexy přírodních látek, minerálů a vitaminů, které pomáhají tyto potíže řešit.
Více informací
FYTOFEM

Velikost balení:

30 ks
90 ks
Skladem
245,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy s unikátní kombinací přírodních fytoestrogenů a fytoserotoninu plus tři komplexy rostlinných extraktů, vitaminů a minerálů. Je vyvinutý speciálně pro ženy od 40. roku věku. Pomáhá opět najít fyzickou a duševní harmonii a získat kontrolu na váhou.
FYTOFEM

Parametry

EAN
8594169223018
8594169223018
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
30 ks
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biomedica
Adresa výrobce
Pekařská 601/8, 155 00 Praha, Česká republika
Užívejte 1 tabletu denně nejlépe večer a zapíjejte vodou.
Hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza, oxid hořečnatý, extrakt z listu a květu jetele lučního, sojové izoflavonoidy, extrakt z guarany, extrakt z kořene kozlíku lékařského, kroskarmelosa sodná sůl, oxid zinečnatý, protispékavá látka stearan hořečnatý, extrakt ze smldince chlupatého, pantothenát vápenatý, cholekalciferol (vitamin D3), pyridoxin hydrochlorid, extrakt z kořene ploštičníku hroznovitého, chlorid chromitý hexahydrát, seleničitan sodný pentahydrát. Potah tablety: stabilizátor hydroxypropylmethylcelulóza, barvivo oxid titaničitý, stabilizátor polyvinylpyrolidon, protispékavá látka talek, stabilizátor triethylcitrát, barvivo chlorofyl.
Není náhradou pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Ukládejte mimo dosah dětí.

FYTOFEM Harmony & control...

245,00 Kč