0

GS Merilin original 60 tablet

Obsahuje 4 klinicky ověřené bylinné extrakty, obohacené o vitaminy a minerály. Přírodní a nehormonální přípravek k udržení správné hladiny hormonů v těle. Nové složení, 2x více účinných látek.
Více informací
GS
Skladem
546,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Účinně podporuje fyzickou i psychickou pohodu žen v období menopauzy i před ním, zvyšuje vitalitu, libido, potlačuje únavu a podporuje zdravé kosti. Složení je založeno na cenných látkách pocházejících z přírody, jejichž účinnost je ověřena klinickými studiemi. Pomáhá udržet optimální hladinu hormonů v těle. Zmírňuje návaly horka a pocení. Podporuje psychickou pohodu a zdravý spánek. Bojuje proti stresu, únavě a doplňuje energii. Posiluje imunitu. Přispívá ke krásné pleti. Vhodný i pro dlouhodobé užívání.
GS

Parametry

EAN
8595693300244
8595693300244
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green-Swan Pharmaceuticals
Užívejte pravidelně 1 tabletu denně. Doporučená doba užívání je alespoň 2 měsíce. Příznivý efekt lze očekávat nejdříve po 4–6 týdnech užívání. Přípravek lze užívat dlouhodobě a není nutné zařazovat přestávky po uplynutí nějakého času. Tablety obsahují rostlinné extrakty, které se vyznačují proměnlivou barevností a charakteristickým aromatem, které nejsou na závadu kvality výrobku. K úpravě vzhledu nejsou použita žádná barviva, proto mají tablety přirozenou barvu.
Plnidla (celulóza, maltodextrin), uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, extrakt z šácholanu, extrakt z vitánie, extrakt z drmku, extrakt z ploštičníku, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý), potahovací látky (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), pyridoxin hydrochlorid, cholekalciferol.
Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. V případě podezření na jaterní onemocnění přípravek neužívejte a vyhledejte lékaře. Uchovávejte v suchu při teplotě 10–25 °C. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

GS Merilin original 60 tablet

546,00 Kč