0

CutisHelp Seborea konopný krém 30 ml

Šetrný lehký krém, který je určen pro vnější aplikaci při projevech seboroické dermatitidy (nadměrného mazotoku) a při mastné pleti s mírnými projevy akné.
Více informací
Cutis Help
Skladem
239,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Krém zklidňuje zarudnutí a šupinatění kůže, upravuje pH pleti, tvorbu kožního mazu a působí protizánětlivě. Dodává kožním buňkám potřebnou výživu, zároveň hydratuje a chrání je před vnějšími nepříznivými vlivy. Dobře se vstřebává a vzhledem ke svému složení odstraňuje nadměrný lesk mastné pleti. Hypoalergenní parfemace.
Cutis Help

Parametry

EAN
8595218200516
8595218200516
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Parenteral
V případě ošetření obličeje vtírejte jako běžný pleťový krém ráno a večer. Před aplikací zbavte pokožku nečistot pomocí konopné čistící emulze AKNÉ. V případě ošetření kůže na jiných částech těla (okolí uší, hrudník, záda) nanášejte krém na postižená místa alespoň 2x denně.
Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen technického konopí (Cannabis sativa), butyrospermum parkii, glycerin, niacinamid (vitamin D), pomocné složky: bezalergenní parfemace.
Doporučujeme nekombinovat aplikaci produktů CutisHelp s jiným kosmetickým nebo léčebným prostředkem, protože působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu. Osoby s velmi citlivou pokožkou mohou po aplikaci ojediněle zaznamenat mírné zčervenání kůže, které během několika hodin odezní.V případě přetrvání této reakce, při vzniku vyrážky nebo déletrvajícího svědění používání ukončete.

CutisHelp Seborea konopný...

239,00 Kč