0

BIOTTER Allergical pomerančová příchuť 20 šumivých tablet

Šumivé tablety s pomerančovou příchutí. Doplněk stravy ve formě šumivých tablet s pomerančovou příchutí je určený dospělým osobám jako doplnění stravy vápníkem, kvercetinem a zinkem.
Více informací
BIOTTER
Skladem u dodavatele - Zboží odesíláme do 5-ti pracovních dní od objednání
73,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vápník přispívá k normální funkci nervových přenosů a přispívá k normálnímu energetickému metabolismu. Kvercetin patří mezi flavonoidy. Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému a přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zinek přispívá k normální syntéze bílkovin.
BIOTTER

Parametry

EAN
8595620300354
8595620300354
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
20 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Diagnosis
Rozpusťte jednu tabletu ve sklenici studené vody (200 ml). Produkt spotřebujte ihned po přípravě. Doporučená denní porce jsou dvě tablety.
Regulátor kyselosti: kyselina citrónová; uhličitan vápenatý; regulátor kyselosti: hydroxid sodný; plnidlo: sorbitol; glukóza; kvercetin; zpevňující látka: polyethylen glykol; pomerančové aroma; sladidlo: acesulfam K; citrát zinečnatý; sladidlo: sacharin sodný; barvivo: beta-karoten.
Doplněk stravy. Není vhodný jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!

BIOTTER Allergical...

73,00 Kč