0

GREEN IDEA Hyaluronové sérum s hadím jedem 25 ml

Účinná péče o zralou pleť s vysokým liftingovým účinkem.
Více informací
Green Idea
Skladem
323,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Intenzivní pleťové sérum je vyvinuté na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče a nabízí účinnou a efektivní pomoc v péči o zralou pokožku obličeje a dekoltu s vysokým liftingovým účinkem. Kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové, syntetický hadí jed a další aktivní látky. Malé molekuly HA pronikají hluboko do podkoží, kde oddalují tvorbu vrásek, naopak velké molekuly působí na povrchu pokožky a napomáhají jejímu vyhlazení. Hadí jed v malých dávkách zabraňuje ochabování pleti, uvolňuje obličejové svaly, a tak efektivně vyhlazuje vrásky jako šetrná alternativa botox injekcí. Výtažky ze Smilu italského přispívají k regeneraci pokožky a syntéze kolagenu. Allantoin pokožku účinně zklidňuje a výtažek z Aloe Vera dodává potřebnou hydrataci. Výsledkem je regenerovaná, pružná a svěží pleť.

Bez parabenů. Bez alkoholu. Bez syntetické parfemace. Bez silikonů. Bez syntetických barviv. Vyráběno šetrnou metodou za studena.

 

Green Idea

Parametry

EAN
8595643604965
8595643604965
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Green Idea
Na čistou pleť obličeje a dekoltu naneste malé množství séra a jemně vmasírujte.
Aqua, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Biosaccharide Gum-1, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Helichrysum Italicum Extract, Allantoin, Butylene Glycol, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí a vyhněte se kontaktu se sliznicemi. Dermatologicky testované. Originální receptura.

GREEN IDEA Hyaluronové...

323,00 Kč