0

BARNY´S SIOUX 600 g

Severoamerická receptura pro klouby a celý pohybový aparát. Obsahuje vitamin C ve formě NUTRA-CTM, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro dobrou funkci chrupavek a kostí. Vhodný pro všechny generace, velmi účinný i u seniorů ve vysokém věku.
Více informací
BARNY´S

Velikost balení:

600 g
600 g
Skladem
657,00 Kč Vč. DPH

(1,09 Kč g)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

BARNY´S SIOUX 600 g

Výhodami produktu jsou vysoká a okamžitá účinnost a komfort užívání (ve vodě zcela rozpustný bílý bioaktivní prášek).

Barny's SIOUX™ obsahuje:

Ultra čistou podobu látky MSM Lignisul® (organická sloučenina síry) v koncentraci 99,5 %.

Značkový kolagen COLLYSSTM kolagen typu I získávaný z kůže mořských ryb v nejvyšší kvalitě, vyskytuje se v silně zatěžovaných strukturách, jako jsou šlachy a vazivová chrupavka. Dále se vyskytuje i v kostech a pokožce. Kolagen typ I je odolný v tahu.

Značkový kolagen CARTIDYSSTM kolagen typu II získávaný z chrupavek rejnoků v nejvyšší kvalitě, vyskytuje se ve formě fibril o délce 20 nm a udržuje tvar chrupavky – brání její deformaci. Je součástí hyalinní a elastické chrupavky. Kolagen typ II je odolný v tlaku.

Vitamin C ve formě NUTRA-CTM, jedná se o nekyselou značkovou formu vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci. Vitamin C je důležitý pro tvorbu kolagenu pro správnou funkci kloubních chrupavek, kostí a kůže.

Užívání doplňku stravy SIOUX™ doporučujeme osobám všech věkových kategorií, převážně pro populaci 50+ a seniory ve vyšším věku, osobám s počínajícími obtížemi pohybového aparátu, pro aktivní i pasivní sportovce, pro ženy k udržení zdravého vzhledu kůže a krásy pokožky díky obsahu vitaminu C.

BARNY´S

Parametry

EAN
621629902324
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Prášek
Velikost balení
600 g
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Biopol GN
Užívejte 1 odměrku doplňku stravy Barny´s SIOUX™ denně rozpuštěnou v min. 250 ml vody, nejlépe ráno během snídaně. Celkovou denní dávku lze též rozdělit na 2 dávky a užívat ráno a večer před jídlem nebo po jídle. Do sklenice lze přidat šťávu vymačkanou z půlky citronu nebo jinou šťávu pro dochucení nápoje.
MSM Lignisul® (methylsulfonylmethan – organická sloučenina síry, protispékavá látka: oxid křemičitý) vitamin C NUTRA-C™(L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 25 % RHP) 20,16 mg, hydrolyzovaný kolagen typ I COLLYSS™ 90% (kolagenní proteiny z ryb), kolagen typ II CARTIDYSS™ 62% (kolagenní proteiny z ryb – rejnoků).
Ukládejte mimo dosah dětí. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Před použitím dózu dobře protřepejte, uchovávejte dobře uzavřené.

BARNY´S SIOUX 600 g

657,00 Kč