0

TRIODERM Care Ušní čistící sprej 50 ml

Produkt péče o uši pomáhá obnovit ušní maz a zachovat jeho ochrannou a zvlhčující funkci. Pomáhá čistit ucho, zlepšuje zdraví uší a preventivně snižuje záněty.
Více informací
TRIODERM
Skladem
141,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

V případě zánětu ucha je možné Ušní čistící sprej použít jako podpůrný prostředek medikované léčby. Přípravek změkčuje a rozpouští ušní maz. Čistí, zvlhčuje nosní sliznici a urychluje její obnovu. Regeneruje ošetřené místo v případě zánětu.

  • Široké spektrum použití

Přípravek je na vodní bázi s rostlinnými látkami s širokým spektrem použití: změkčení ušního mazu, dodání vlhkosti a pružnosti pokožky zevního zvukovodu, vytvoření vlhkého mikroprostředí, které napomáhá urychlit regeneraci ošetřované oblasti v případě zánětu.

  • Vyplavuje prach a mikrooganizmy

Jemný rozprašovací proud má mechanickou funkci, stlačený vzduch rovnoměrně rozptyluje mikroskopické kapičky aerosolu ve zevním zvukovodu. Roztok ve spreji opláchne prach, nečistoty a mikroorganismy.

  • Prevence zánětů

Sprej lze také použít jako preventivní opatření, aby se zabránilo ucpávání uší a aby se zabránilo zánětu a bolesti uší.

  • Vhodné pro dlouhodobé užívání

Produkt lze používat i dlouhodobě, v případě potřeby i každý den.

  • Pro všechny

Výrobek je vhodný pro celou populaci, pro diabetiky a pro děti od 3 let.

  • Jednoduchá aplikace

Díky 360° aplikaci je použití přípravku pohodlné a snadné.

TRIODERM

Parametry

EAN
8594013702829
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Sprej
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Aveflor a.s.
Aveflor a.s.

1-3x týdně, v případě potřeby každý den.

Před aplikací spreje lehce nakloňte hlavu: při aplikaci do levého ucha vpravo, při aplikaci do pravého ucha vlevo. Při aplikaci není nutno držet sprej ve vzpřímené poloze. Opatrně zaveďte aplikátor do vnější části ucha. Koncovka dávkovače je speciálně tvarovaná, aby bránila zavedení aplikátoru hluboko do ucha a poškození ušního bubínku. Stlačte aplikátor na dobu 1 vteřiny, ale nestříkejte přímo proti ušnímu bubínku! Zůstaňte v nakloněné pozici nejméně po dobu 30 vteřin, aby tekutina samovolně vtekla do vnitřní části zvukovodu. Po uplynutí doby působení nakloňte hlavu na druhou stranu a nechte roztok vytéct zpět. Opatrně osušte vnější části ucha čistým ručníkem nebo papírovým kapesníkem. Celý proces opakujte s druhým uchem. Po každém použití omyjte aplikátor horkou vodou a mýdlem. Z hygienických důvodů se doporučuje použít sprej pro jednoho člověka.

Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 80, Aloe Ferox Leaf Extract, Malva Sylvestris Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum.
Nepoužívejte v případě alergické reakce na kteroukoli z obsažených složek přípravku. Jestliže jste se podrobili paracentéze (propíchnutí ušního bubínku), používejte sprej pouze pod lékařským dohledem nebo jen na doporučení lékaře! V následujících případech konzultujte s ORL specialistou: celkové ucpání zevního zvukovodu ušním mazem, infekce a bolesti ucha nebo zevního zvukovodu, poruchy rovnováhy, imunosuprese, operace ucha nebo zevního zvukovodu, protržení bubínku, cizí předmět ve vnějším zvukovodu, těhotenství a kojení. Chraňte oči před zásahem spreje. Sprej nevdechujte.

TRIODERM Care Ušní čistící...

141,00 Kč