0

Vaxol ušní sprej 10 ml

Vaxol ušní sprej jednoduše, bezpečně a účinně podporuje přirozený samočistící proces uší. Je určený dospělím, dětem i kojencům. Doporučuje Česká společnost otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku.
Více informací
Vaxol
Skladem
196,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Vaxol pomáhá odstraňovat přebytečný ušní maz a chrání vaše uši před tvorbou zátek z ušního mazu. Chrání uši před infekcemi tím, že vytváří ochrannou bariéru proti bakteriálním a plísňovým infekcím. Zklidňuje podráždění a svědění uší. Umožňuje použití v každé pozici vstoje, vsedě, vleže. Obsahuje 100% přírodní olivový olej. Umožňuje aplikaci přesně odměřených malých dávek a díky tomu vydrží až na 6 měsíců pravidelného používání.
Vaxol

Parametry

EAN
5060163210147
5060163210147
Cesta podání
Ušní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
10 ml
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
HL Healthcare LTD.

Pro správnou péči o uši: Aplikuje se 1-2 krát týdně, aby se zabránilo hromadění ušního mazu. Vaxol změkčuje ušní maz a zvláčňuje zvukovod, díky čemu se ušní maz snáze dostává přirozeným způsobem ven ze zvukovodu.

Při vytvoření zátky z ušního mazu: Aplikuje se 2 krát denně po dobu 4-5 dní před výplachem ucha lékařem. Vaxol změkčuje ušní maz, zvláčňuje zevní zvukovod a zmenšuje otok vzniklý kolem mazové zátky. Díky tomu se výplach provádí snadněji a rychleji.

Při koupání a vodních sportech: Aplikuje se 1 aplikace před tím, než dojde ke kontaktu s vodou. Vaxol vytváří jemnou ochrannou bariéru, která omezuje zatékání vody do ucha. Voda také z ucha snáze vytéká ven. Díky tomu se snižuje riziko vzniku a rozvoje infekce.

Vaxol je 100% přírodní přípravek. Jedinou jeho složkou je olivový olej zpracovávaný podle farmaceutických standardů, který obsahuje látky (polyfenoly) s prokázanými farmakologickými účinky a je látkou, jež v zásadě nezpůsobuje alergie. Olivový olej obsažený ve Vaxolu je bohatý na polyfenoly. Hlavním a nejdůležitějším polyfenolem je hydroxytrosol. Ten má silné antioxidační, antimykotické a antibakteriální vlastnosti.
Léčivý přípravek. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

Vaxol ušní sprej 10 ml

196,00 Kč