0

LIFTEA Chlorella, spirulina, zelený ječmen 250 tablet

Dopřejte si sílu přírodních látek v praktické formě. Tři oblíbené zelené potraviny v jedné tabletě. Podporuje vitalitu, imunitu i kontrolu tělesné hmotnosti.
Více informací
LIFTEA
Skladem
288,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zeleným potravinám je v posledních letech věnována velká pozornost a díky svým nutričním hodnotám si získaly řadu příznivců. Někteří je dokonce označují za potraviny budoucnosti. Faktem zůstává, že rozsah jejich příznivého působení na náš organismus je široký. Jak sladkovodní řasa chlorella, tak sinice spirulina i zelený ječmen jsou považovány za antioxidanty. Příznivě ovlivňují naši vitalitu i přirozenou obranyschopnost organismu. Chlorella podporuje také celkový tonus a energii. Spirulina pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi a může se stát i vaším partnerem při hubnutí. Mladý neboli zelený ječmen pak představuje tonikum vitaminů a minerálních doplňků z přírodního zdroje.
LIFTEA

Parametry

EAN
8594026238513
8594026238513
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
250 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Liftec
2× denně 3 tablety před jídlem.
Chlorella, Chlorella pyrenoidosa: 173 mg, Spirulina, lat. Arthrospira platensis: 173 mg, Ječmen setý (také zelený ječmen nebo mladý ječmen), Hordeum vulgare L.: 173 mg.
Přípravek není určen dětem. Není vhodný pro těhotné a kojící ženy.

LIFTEA Chlorella,...

288,00 Kč