0

DR. POPOV Játra detox bylinné kapky 50 ml

Doplněk stravy. Pro zdravá a čistá játra, jejich detoxikaci a vyloučení těžkých kovů z těla.
Více informací
DR. POPOV
Skladem
129,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Originální detoxikační směs Játra detox je složená ze 7 osvědčených bylin pro očistu vašich jater. Ostropestřec mariánský je vyhlášenou a léty prověřenou bylinkou, která přispívá k detoxikaci a podpoře funkce jater a žlučníku za pomoci bylinek jako je česnek a smil. Česnek je úžasný pomocník, navíc dokáže vylučovat z těla těžké kovy, zaměřuje se na správnou činnost střevní soustavy, podpoří vaši imunitu a duševní pohodu. Hořec celkově prospívá organismu a osvěžuje tělo.

Všechny směsné bylinné kapky Dr. Popova vycházejí z originálních receptur, které zaručují vysokou účinnost výsledné tinktury. Všechny extrakty jsou notifikovány Ministerstvem zdravotnictví ČR.

DR. POPOV

Parametry

EAN
8595058906623
8595058906623
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
50 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Dr. Popov
3 x denně užívat 20 kapek tinktury. Tinkturu je možno nakapat i do nápoje, např. vody, čaje. Doporučená denní dávka (60 kapek) obsahuje po 69 mg všech obsažených bylin.
Voda, jemný kvasný líh (40% obj.), ostropestřec mariánský plod, klanopraška čínská plod, andělika čínská kořen, česnek medvědí nať, kurkumovník dlouhý oddenek, smil písečný květ, hořec žlutý kořen. 100 g výrobku obsahuje à 2,32 g všech jmenovaných bylin.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosahu dětí. Před použitím protřepat, lehký zákal není na závadu. Uchovejte v suchu při teplotě 5 – 25 °C.

DR. POPOV Játra detox...

129,00 Kč