0

Cannaderm Natura odličovací krém 150 ml

Pro každodenní odstraňování make-upu a líčení. Extra jemný a účinný. Zklidňuje a rozjasňuje pleť. Certifikovaná přírodní kosmetika.
Více informací
Cannaderm
Skladem
275,00 Kč Vč. DPH

(1,83 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Cannaderm Natura odličovací krém 150 ml

Přírodní krémová receptura je ideální pro denní odličování i u velmi citlivé pokožky, kterou jiné přípravky vysušují nebo dráždí. Odličovací krém spolehlivě odstraňuje všechna běžná líčení (i voděodolné řasenky) a v jednom kroku tak odstraňuje z pleti make-up, nečistoty a zároveň pokožku zklidňuje a vyživuje. Účinné látky: konopný olej, mandlový olej, glycerin, levandulový olej, geránie.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059736307
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
150 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Pomocí kosmetických tamponů naneste odličovací krém na obličej a jemnými krouživými pohyby setřete make-up nebo líčení. Po odstranění líčení není nutné pleť umývat, doporučujeme pokračovat v tonizací pleti a v obvyklé péčí podle vašich zvyklostí.
Aqua, Glyceryl Stearate Citrate/Glyce­rin/Citric Acid, Glyceryl Stearate, Almond Seed Oil, Ascorbic Acid, Cannabis Sativa Seed Oil, Panthenol, Sodium Bicarbonate, Cellulose, Microfibrous Cellulose Blend, Lonicera Caprifolium Flower Extract, Lonicera Japonica Flower Extract, Tocopherol, Foeniculum Vulgare Oil, Euphrasia Officinalis Extract, Lecithin.

Cannaderm Natura odličovací...

275,00 Kč