0

Cannaderm Aknea mycí pěna NEW 180 ml

Pro každodenní mytí hrubé, mastné pokožky a pokožky s projevy akné. Odstraňuje svrchní zrohovatělou vrstvu kožních buněk a omezuje tvorbu kožního mazu. Vhodné pro obličej i tělo.
Více informací
Cannaderm
Skladem
343,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přírodní receptura s velmi šetrnými mycími látkami jemně, ale účinně, odstraňuje svrchní zrohovatělou vrstvu buněk, umývá povrchové nečistoty z pokožky a omezuje tvorbu kožního mazu. Po umytí je pokožka perfektně čistá, zklidněná a bez pocitů vysušení nebo podráždění.
Cannaderm

Parametry

EAN
8594059735652
8594059735652
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Pěna
Velikost balení
180 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Simply You
Před každým použitím protřepejte! Malé množství pěny naneste vlhkýma rukama na pokožku, rozetřete krouživými pohyby a poté důkladně opláchněte čistou vodou.
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Polyglyceryl-4 Caprate, Glyceryl Caprylate (and) Glyceryl Undecylenate, Citrus Grandis Seed Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol, p-Anisic Acid, Citric Acid, Lavandula Angustifolia Oil, Foeniculum Vulgare Extract, Illicium Verum Fruit Oil, Illilcium Verum Fruit Extract, Ocimum Basilicum Oil.
Vyhněte se očním partiím.

Cannaderm Aknea mycí pěna...

343,00 Kč