0

Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup 100+50 ml

Unikátní účinné složení 10 rostlinných extraktů, které zvyšují odolnost proti opakovaným infekcím horních cest dýchacích, regenerují vyčerpanou imunitu a zklidňují příznaky nachlazení a infekcí horních cest dýchacích.
Více informací
Dr. Weiss

Velikost balení:

700 ks
150 ml
Skladem
157,00 Kč Vč. DPH

(0,22 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dr. Weiss STOPBACIL Medical sirup 100+50 ml

STOPBACIL Medical sirup je vhodný pro alergiky, celiaky a diabetiky (slazen fruktózou a sukralózou), mohou jej užívat těhotné a kojící ženy (obsahuje výběr šetrných a bezpečných bylin). Zdravotnický prostředek.
Dr. Weiss

Parametry

EAN
8594059739148
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Sirup
Velikost balení
700 ks
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Simply You
Pro dosažení intenzivního účinku užívají dospělí 3krát denně 1 polévkovou lžíci (15 ml), děti 4krát denně 1 čajovou lžičku (5 ml). S užíváním je vhodné začít hned při prvních příznacích únavy, nachlazení a slabosti. Užívání přispívá k normální funkci imunitního systému, proto se doporučuje pokračovat v užívání také několik dní po odeznění obtíží. Pro posílení obranyschopnosti užívají dospělí stejné množství 1krát denně, děti 2krát denně. Pro vyšší účinnost se doporučuje půl hodiny po užití nejíst a nepít. Před otevřením protřepat. Případný sediment je přirozenou vlastností produktu.
Extrakt echinacey (Echinacea purpurea), extrakt mateřídoušky úzkolisté (Thymus serpyllum), extrakt ženšenu sibiřského (Eleutherococcus senticosus), extrakt řebříčku obecného (Achillea millefolium), extrakt schizandry čínské (Schisandra chinensis), extrakt bezu černého (Sambucus nigra), extrakt jitrocele kopinatého (Plantago lanceolata), extrakt slézu maurského (Malva mauritiana), extrakt světlíku lékařského (Euphrasia rostkoviana), extrakt měsíčku lékařského (Calendula officinalis), čištěná voda (plnidlo), fruktóza (sladidlo), citronan trisodný dihydrát (regulátor kyselosti), třešňové aroma (látka zvýrazňující chuť), kyselina citrónová anhydrát (regulátor kyselosti), medové aroma (látka zvýrazňující chuť), xanthanová guma (zahušťovadlo), švestkové aroma (látka zvýrazňující aroma), sorban draselný (konzervant), benzoan sodný (konzervant), sukralóza (sladidlo), selen (seleničitan sodný pentahydrát.
Ukládat mimo dosah dětí! Výrobek je určen pro děti od 3 let. Nedoporučuje se užívat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Obsahuje zbytkové množství alkoholu (ve 100 ml asi 0,40 g alkoholu). V případě jakýchkoliv potíží se obraťte na svého lékaře nebo lékárníka. Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti. V případě intolerance sorbitolu/fruktózy by mělo být užíváno s opatrností.

Dr. Weiss STOPBACIL Medical...

157,00 Kč