0

NATURPRODUKT Silymarin 4 forte 40 tablet

Doplněk stravy. Bylinný přípravek obsahuje extrakt získaný ze semen ostropestřce mariánského a vitamin D. Vhodné pro podporu zdraví jater, trávení a čištění organismu.
Více informací
NATURPRODUKT
Skladem
287,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Doplněk stravy. Bylinný přípravek. Mikronizováno pro vyšší biologickou dostupnost. Přispívá ke zdraví jater a imunitního systému Přípravek Silymarin forte 4 - Imunitní systém obsahuje silymarin (extrakt získaný ze semen ostropestřce mariánského) a vitamin D. Ostropestřec mariánský přispívá ke zdraví jater, trávení, čištění organismu, napomáhá udržení normální hladiny cukru v krvi a zdraví srdce. Vitamin D přispívá k udržení normálních svalových funkcí, kostí, zubů a normální funkci imunitního systému. Mikronizací se rozumí šetrný způsob technologické úpravy, kdy se materie za přísných podmínek podrobí procesu dělení na výsledné elementy v řádech mikrometrů. Výsledkem je velmi jemný "pudr" s mimořádně velkým vnitřním povrchem, ze kterého se lisuje tableta, která se ve střevech snadno rozpadá.
NATURPRODUKT

Parametry

EAN
8595026103863
8595026103863
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
40 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Naturprodukt CZ
Naturprodukt CZ
Adresa výrobce
Na Viničkách 638, 250 92 Šestajovice, Česká republika
1 tableta denně po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Mikronizace zvyšuje biologickou dostupnost přípravku a tím i jeho účinnost.
Extrakt ze semen rostliny ostropestřce mariánského (standardizovaný na 80 % silymarinového komplexu), stabilizátor mikrokrystalická celulóza, plniva: maltodextrin, amarantový kompaktát, olej kokosový enkapsulovaný, vitamin D3 (cholekalciferol), prostispékavá látka: stearan hořečnatý, složky potahu tablety: hydroxypropylmethylcelulóza, mastek, oxid železitý, polydextróza, polyethylenglykol Obsah aktivních látek v 1 tabletě: Silymarin 250 mg Vitamin D3 10 µg (200 % RHP*) *RHP = referenční hodnota příjmu pro průměrného dospělého.
Není určeno jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí. Není určeno dětem, těhotným nebo kojícím ženám. Uchovávejte v suchu a temnu při teplotě do 30 °C.

NATURPRODUKT Silymarin 4...

287,00 Kč