0

CANNAMEDIQ Cholestmizin forte 30 tobolek

Doplněk stravy. Komplexní přípravek s konopím, monakolinem, steroly a zeleným čajem optimalizujícím hladinu cholesterolu, chránícím kardiovaskulární systém, srdce i cévy.
Více informací
CANNAMEDIQ
Skladem
294,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Zelený čaj omezuje absorpci cholesterolu, optimalizuje poměr LDL/HDL a zamezuje hromadění triglyceridů. Přírodní složení produktu, na bázi konopí a rostlinných extraktů, zajišťuje vysokou účinnost a maximální bezpečnost užívání bez vedlejších účinků.

Cholestmizin Forte obsahuje maximální množství monakolinu, extraktu z červené fermentované rýže, rostlinné steroly a extrakty a unikátní složku v podobě extraktu konopných semen, která podporují zachování správné funkce srdce. Zelený čaj příznivě upravuje stav celého kardiovaskulárního systému a pozitivně působí na srdce, cévy i krevní tlak. Díky antioxidační aktivitě brání předčasnému stárnutí buněk.

Cholestmizin Forte je navíc obohacen o ostropestřec mariánský, který zajišťuje ochranu a regeneraci jaterních buněk, a to i v případě užívání látek, které v játrech oxidují a zatěžují tak jaterní buňky.

Přípravek je vhodný pro osoby s potřebou úpravy hladiny triglyceridů a cholesterolu při potřebě optimalizovat krevní tlak pro ochranu kardiovaskulárního systému, srdce, cév pro osoby zatěžující své jaterní buňky

CANNAMEDIQ

Parametry

EAN
8594059739971
8594059739971
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tobolky
Velikost balení
30 ks
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Simply You Pharmaceuticals
1 tobolka denně
Fytosteroly (beta-sitosterol), extrakt z listu zeleného čaje (Camellia sinensis), extrakt ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum), extrakt z červené fermentované rýže s 5% obsahem monakolinu, extrakt z plodu pomerančovníku čínského (Citrus sinensis), extrakt z konopných semen (Cannabis sativa).
Přípravek není vhodný pro souběžné užívání s hypolipidemiky a léky omezujícími srážlivost krve. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek není určen pro děti, mládež, těhotné a kojící ženy. U osob s onemocněním ledvin, jater a svalovými poruchami doporučujeme užívání konzultovat s lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí! Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25 C. Ukládejte mimo dosah dětí.

CANNAMEDIQ Cholestmizin...

294,00 Kč