0

CERAVE Hydratační péče o pleť SPF 50 52 ml

Chrání pokožku před UVA a UVB zářením. Kombinace SPF a ceramidů pomáhá posílit funkci kožní bariéry, kterou může sluneční záření oslabit. Kyselina hyaluronová a technologie MVE pomáhají zajisti celodenní hydrataci pro pocit hladké a vyživené pleti.
Více informací
CERAVE
Skladem
422,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Stejně jako všechny produkty CeraVe byl i tento hydratační přípravek na obličej s ochranným faktorem vyvinut ve spolupráci s dermatology.

Lehké složení hydratačního přípravku s ochranným faktorem neobsahuje oleje a je nekomedogenní, takže neucpává póry.

Je šetrný k pokožce, neobsahuje parfemaci a je testovaný na přítomnost alergenů, takže je ideální pro všechny typy pleti.

CERAVE

Parametry

EAN
3337875814652
3337875814652
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Velikost balení
52 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
VICHY
VICHY
Akce
Cerave

Ráno aplikujte v dostatečném množství na obličej a krk.

Tento přípravek je určen pro každodenní fotoprotekci. V případě intenzivní či delší sluneční expozice používejte adaptovaný opalovací přípravek. Vyhněte se kontaktu s očima. V případě kontaktu s očima je okamžitě a důkladně vypláchněte vodou. Pokud z pumpičky nevytéká žádný krém, zatřeste lahvičkou, zmáčkněte tubu a současně stlačte pumpičku.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, ISOPROPYL PALMITATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, NIACINAMIDE, PENTYLENE GLYCOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, PROPANEDIOL, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DIISOPROPYL SEBACATE, ORYZA SATIVA CERA / RICE BRAN WAX, STEARIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, GLYCERYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, TRIETHANOLAMINE, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, TRIETHYL CITRATE, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, MYRISTIC ACID, CHOLESTEROL, PALMITIC ACID, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, BENZOIC ACID, PEG-100 STEARATE (F.I.L. N292333/1).

CERAVE Hydratační péče o...

422,00 Kč