2

CERAVE Retinolové sérum 30ml

Pro obnovu pleti. Snižuje viditelnost pórů a známek po akné. Pomáhá obnovovat kožní bariéru a zjemňuje pleť.
Více informací
CeraVe
Skladem
496,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CERAVE Retinolové sérum pro obnovu pleti. Se třemi esenciálními ceramidy, výtažkem z kořenu lékořice a niacinamidem. ZAPOUZDŘENÝ RETINOL. Snižuje viditelnost pórů a známek po akné. Pomáhá obnovovat kožní bariéru a zjemňuje pleť. BEZ PARFEMACE. NEKOMODOGENNÍ. NEVYSUŠUJÍCÍ. Vyvinuto s dermatology.
CeraVe

Parametry

EAN
3337875829007
3337875829007
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sérum
Velikost balení
30 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Cerave
Naneste rovnoměrně na celý obličej. Vyhněte se kontaktu s očima a rty. V případě kontaktu pečlivě vypláchněte vodou. Pokud během první aplikace pocítíte jakékoliv nepohodlí, neaplikujte až do zklidnění pokožky. V období užívání tohoto produktu používejte opalovací krém.
AQUA / WATER, PROPANEDIOL, DIMETHICONE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, NIACINAMIDE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROGENATED LECITHIN, POTASSIUM PHOSPHATE, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, DIMETHICONOL, LECITHIN, SODIUM CITRATE, RETINOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, PENTYLENE GLYCOL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, ETHYLHEXYLGLYCERIN (F.I.L. D233671/1).

CERAVE Retinolové sérum 30ml

496,00 Kč