0

CERAVE Hydratační micelární voda 295 ml

Čistí, hydratuje a odstraňuje make-up, aniž by došlo k narušení kožní bariéry. Odstraňuje make-up z obličeje a očí.
Více informací
CeraVe
Skladem
315,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

CERAVE Hydratační micelární voda účinně čistí, hydratuje, odstraňuje make-up a nadměrný kožní maz, aniž by narušila kožní bariéru. Je určena pro všechny typy pleti. Obsahuje esenciální ceramidy a zklidňující Niacinamid. Odstraňuje make-up z obličeje i očí. Jemný a šetrný odličovací přípravek 3-v-1. Oftalmologicky testováno. Není třeba oplachovat. Hypoalergenní. Nekomedogenní. Bez parfemace.
CeraVe

Parametry

EAN
3337875597203
3337875597203
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Voda
Velikost balení
295 ml
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
Cerave
Dobře protřepejte. Navlhčete vatový tampon. Pro odstranění make-upu z očních partií: Tampon několik vteřin podržte na zavřených očích, poté jemně setřete, netřete. Pro vyčistění pleti a odlíčení obličeje: Tamponem jemně stírejte pleť, dokud zcela neodstraníte make-up a nečistoty. Používejte ráno a večer.
AQUA/WATER, GLYCERIN, COCO-BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM COCOYL GLYCINATE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES COPOLYMER, CITRIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, NIACINAMIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CERAMIDE NP, PHENOXYETHANOL, CERAMIDE AP, PHYTOSPHINGOSINE, CHOLESTEROL, XANTHAN GUM, CARBOMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CERAMIDE EOP.

CERAVE Hydratační micelární...

315,00 Kč