0

LEROS Sirup Imunita Zázvor 250 ml

Medicinální sirup s 50% funkční šťávy (směs zázvoru a citronové šťávy), pro posílení přirozené obranyschopnosti organismu a jako zdroj potřebných vitamínů a minerálních látek.
Více informací
LEROS
Skladem
108,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Medicinální sirup s 50% funkční šťávy (směs zázvoru a citronové šťávy vylisované za studena) je velmi vhodná pro posílení přirozené obranyschopnosti organismu a jako zdroj potřebných vitamínů a minerálních látek. Zejména A, B1, B2, C či E a sodíku, hořčíku, fosforu, draslíku, vápníku nebo železa. Už před 5 tisíci lety Indové a Číňané používali zázvor na veškeré neduhy a přidávali ho hojně do svých nápojů i pokrmů.

 

LEROS

Parametry

EAN
8594740550670
Léková forma
Sirup
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Leros, s.r.o.
Leros, s.r.o.
Před použitím protřepejte. 30 ml denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Cukr 50 %, šťáva ze zázvoru (oddenek) (Zingiber officinale) 48 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 2 %.
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Neužívejte dlouhodobě. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 4 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.

LEROS Sirup Imunita Zázvor...

108,00 Kč