0

GREEN IDEA Dračí krev 25 ml

Doplněk stravy. Dračí krev - Sangre de Drago.
Více informací
GREEN IDEA
Skladem
241,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Dračí krev neboli Sangre de Drago je 100% přírodní pryskyřice, která vytéká při poranění kůry amazonského stromu Crotonu lechleri. Má tmavě červenou barvu, velmi rychle zasychá a poraněný strom tak chrání. Obsahuje řadu biologicky aktivních vzácných látek, spektrum účinků je velmi široké, jak k vnitřnímu, tak vnějšímu použití. O širokospektrém účinku tohoto stromu není možné vzhledem k legislativě EU podat více informací.
GREEN IDEA

Parametry

EAN
8595643608307
8595643608307
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapky
Velikost balení
25 ml
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Green Idea
5 kapek 1-3 x denně před jídlem. Zapijte vodou nebo přidejte do studeného nápoje. Doporučujeme užívat 3 týdny, potom 1 týden vynechat. K výplachům úst použijte roztok 10 kapek ve sklenici vody. Nevystavujte kontaktu s kovem.
Croton lechleri – 100% přírodní pryskyřice.
Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do tří let, těhotné a kojící matky. Ukládat mimo dosah dětí! Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Nepoužívejte, pokud jste alergičtí na některou složku přípravku. Před upotřebením protřepte, případný zákal není na závadu. Nevystavujte kontaktu s kovem. Uchovávejte v suchu při pokojové teplotě. Neskladovat na přímém slunci a v mrazu.

GREEN IDEA Dračí krev 25 ml

241,00 Kč