0

LEROS Sirup Dobré zažívání 250 ml

Vyvážená kombinace bylin pro dobré trávení.
Více informací
Skladem
114,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

LEROS Sirup Dobré zažívání 250 ml

FENYKL příznivě ovlivňuje trávení. V lidovém léčitelství je fenykl využíván od pradávna. Ve středověku fenykl pěstovali mniši v klášterních zahradách.

ANÝZ VONNÝ je účinnou bylinkou, která podporuje chuť k jídlu. Přispívá k normální funkci střevního traktu a napomáhá činnosti střev. Anýz používali jako koření už ve starověkém Egyptě a najdeme o něm zmínky i ve starých ajurvédských textech.

MÁTA PEPRNÁ přispívá k normálnímu trávení a podporuje přirozenou obranyschopnost organismu. Mátu používali už staří Egypťané k výplachům úst nebo jako voňavku. Starověkým Řekům a Římanům sloužil prášek z máty jako zubní pasta.

 

Parametry

EAN
8594740550694
Léková forma
Sirup
Režim výdeje
Potravina
Výrobce
Leros, s.r.o.
Před použitím protřepejte. Nařeďte sirup vlažnou vodou nebo přidejte do šálku vlažného čaje. 1 čajová lžička (5 ml) 3-5x denně, užívejte zředěné vodou. Nepřekračujte uvedené dávkování.
Cukr 48 %, vodný výluh z natě máty peprné (Menthae pip. herba) 25 %, plodu fenyklu (Foeniculi fructus) 10 % a plodu anýzu (Anisi fructus) 13 %, šťáva z citronu (plod) (Citrus limon) 4 %.
Neužívejte dlouhodobě. Neužívejte při přecitlivělosti na některou složku přípravku. Výrobek není náhradou pestré stravy. Skladovat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Po otevření uchovávejte v zavřené lahvi v lednici a spotřebujte do 2 týdnů. Usazenina je přírodním jevem a není na závadu. Příchuť, vůně a barva se mohou lišit v závislosti na použité šarži surovin.

LEROS Sirup Dobré zažívání...

114,00 Kč