0

IBALGIN Baby 20 mg/ml perorální suspenze 100 ml

Léčivá látka proti bolesti hlavy, zubů, krku, zad. Vhodná také při bolesti u zhmoždění a podvrtnutí, bolesti svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění nebo při horečce u chřipkových a jiných infekcích, včetně horečnaté reakce po očkování.
Více informací
IBALGIN
Skladem
128,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Ibalgin Baby obsahuje léčivou látku ibuprofen, která patří do skupiny tzv. nesteroidních protizánětlivých léčiv. Svým působením tlumí bolest, snižuje horečku a zmírňuje zánět různého původu.

Ibalgin Baby se používá:

  • - k tlumení mírné až středně silné bolesti (jako je např. bolest hlavy, uší, zubů, zad, bolest v krku, bolest při pohmoždění a podvrtnutí, bolest svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění),
  • - ke snížení horečky při chřipkových a jiných akutních infekcích, včetně horečnaté reakce po očkování.

V případě bolesti uší se vždy poraďte s lékařem a přípravek užívejte pouze na základě jeho doporučení. Pouze na doporučení lékaře se přípravek rovněž užívá při zánětlivých a degenerativních onemocněních kloubů a páteře nebo měkkých tkání pohybového ústrojí.

Přípravek je určen především k léčbě dětí od 3 měsíců s tělesnou hmotností 6 kg a více.

IBALGIN

Parametry

SUKL název
IBALGIN BABY 20MG/ML POR SUS 100ML
SUKL kód
0254306
EAN
8595116531859
8595116531859
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Suspenze
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 3 měsíců
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Název LP
IBALGIN BABY 20MG/ML POR SUS 100ML
Výrobce
A.Nattermann & Cie, GmbH
A.Nattermann & Cie, GmbH
Indikační skupina
Analgetica, antipyretica

Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Je třeba podávat nejnižší účinnou dávku po nejkratší dobu nutnou ke zmírnění příznaků onemocnění. Máte-li infekční onemocnění, neprodleně se poraďte s lékařem, jestliže příznaky přetrvávají nebo se zhoršují. Součástí každého balení je dávkovací trubička s pístem, pomocí níž lze přesně odměřit dávku suspenze.

Léčivou látkou je ibuprofenum 20 mg v 1 ml suspenze.

Pomocné látky jsou: nekrystalizující sorbitol 70% (E 420), dihydrát sodné soli sacharinu, mikrokrystalická celulosa a sodná sůl karmelosy, sodná sůl karmelosy, natrium-benzoát (E 211), polysorbát 60 (E435), monohydrát kyseliny citronové, malinové aroma, růžový anthokyaninový extrakt (E163, maltodextrin, kyselina citronová), čištěná voda.

Ibalgin Baby 20 mg/ml perorální suspenze je volně prodejný lék k vnitřnímu užití. Obsahuje ibuprofen. Pozorně čtěte příbalovou informaci a poraďte se s lékařem nebo lékárníkem.

IBALGIN Baby 20 mg/ml...

128,00 Kč