0

FLECTOR 10 mg/g gel 60 g

Přípravek je určen ke krátkodobé místní léčbě bolestivých poúrazových stavů pohybového ústrojí s projevy otoku či zánětu, jako je natažení, podvrtnutí či pohmoždění kloubů nebo svalů (úrazy utrpěné při sportu).
Více informací
FLECTOR
Skladem
93,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Počet
- +

Flektor obsahuje léčivou látku diklofenak epolamin, který při zevním použití proniká kůží do podkožních tkání, kde působí protizánětlivě, snižuje tvorbu otoku a snižuje bolest.
FLECTOR

Parametry

SUKL kód
0263141
EAN
8588007449937
8588007449937
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Gel
Velikost balení
60 g
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 14 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Altergon Italia S.R.L.
Dospělí (včetně starších pacientů nad 65 let) a dospívající od 14 let: Gel nanášejte 3-4x denně na postižené místo v množství 2-4 g. Vtírejte pomocí lehké masáže do pokožky v místě postižení. Po nanesení léčivého přípravku si umyjte ruce, pokud ošetřovaná místa nejsou právě na rukách.
Léčivou látkou je diclofenacum epolaminum. Jeden gram gelu obsahuje diclofenacum epolaminum 12,92 mg, což odpovídá diclofenacum natricum 10 mg. Pomocnými látkami jsou makrogol-400-monostearát, makrogol 300, cetylstearyl-ethylhexanoát, kyselina polyakrylová, isopropylalkohol, parfém, trolamin, čištěná voda.
Přípravek není určen pro děti a dospívající mladší 14 let. Přípravek Flector se nesmí používat v posledních třech měsících těhotenství. V průběhu prvních šesti měsíců těhotenství nebo když kojíte, může být přípravek používán pouze po poradě s lékařem. Nepoužívejte Flector, jestliže jste alergický(á) na diklofenak nebo nebo na kteroukoli další složku přípravku. Neaplikujte Flector na porušenou kůži (např. na otevřenou ránu) ani na kůži s vyrážkou nebo ekzémem. Vyvarujte se nadměrného vystavování slunečnímu záření. Léčivý přípravek. Čtěte pozorně příbalový leták.

FLECTOR 10 mg/g gel 60 g

93,00 Kč