0

Aspecton tablety Černý rybíz 60 ks

Cucavé tablety s extraktem z islandského lišejníku. Díky obsaženým látkám vytvářejí ochrannou vrstvu na sliznici, brání jejímu vysychání a oslabují její dráždění. Možné užívat dle potřeby až 10x denně.
Více informací
Aspecton
Skladem
181,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Aspecton tablety Černý rybíz jsou cucavé tablety užívané při dráždivém kašli a chrapotu. Vysoký podíl zvlhčujících látek v islandském lišejníku brání vysychání sliznice vázáním vody na jejím povrchu. Cucáním tablet je navíc podporován také vznik slin, což vede k dalšímu zvlhčování sliznice. Je vhodný pro děti již od 4 let. Bez cukru, s vitaminem C a díky aroma černého rybízu má osvěžující chuť.
Aspecton

Parametry

EAN
4030031890635
4030031890635
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Velikost balení
60 ks
Určeno pro
Dospělé
Věk od
Od 4 roku
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Pro dospělé a děti od 4 let: Až 10x denně cucat 1 pastilku. Nezapíjet, aby obsažené látky působily na sliznici dostatečně dlouho. Tablety se mohou užívat dle potřeby – při obtížích je vhodné vycucat ke zvlhčování sliznic krku a hltanu v průběhu dne až 10 tablet (v oddělených dávkách).
Účinnou látkou je suchý extrakt z Cetraria islandica, pomocnými látkami jsou sorbitol, hypromelóza, aroma černého rybízu, kyselina askorbová (vitamin C), xantanová guma, pantotenan vápenatý, kyselina citronová bezvodá, polyetylenglykol, stearan hořečnatý, cyklamát sodný, talek, oxid titaničitý, oxid železitý, sacharin sodný.
Zdravotnický prostředek. Čtěte pečlivě návod použití a informace o bezpečném používání.

Aspecton tablety Černý...

181,00 Kč