0

Isla Medic acute 20 pastilek

Zdravotnický prostředek. Odstraňuje bolest v krku a zklidňuje podrážděné hlasivky a potíže spojené s nachlazením (škrábání, pálení a chrapot).
Více informací
ISLA
Skladem
151,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Pastilky se používají také při suchosti v ústech, chrání sliznici úst a krku. Obsahují hydrogelový komplex s kyselinou hyaluronovou a extrakt z islandského lišejníku. Vytváří ochrannou bariéru proti virům, bakteriím a alergenům. Patentovaná technologie Optaflow® navíc pozitivně ovlivňuje tvorbu slin a zvlhčení podrážděné sliznice úst a krku.
ISLA

Parametry

EAN
4104480471063
4104480471063
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Pastilky
Velikost balení
20 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
Od 6 let
Režim výdeje
Zdravotnický prostředek
Výrobce
Engelhard
Adresa výrobce
An d. Rosenhelle 2b, 61138 Niederdorfelden, Německo
Dospělí a děti od 6-ti let: až 6 pastilek dle potřeby několikrát za den (v průběhu dne) nechat zvolna rozpustit v ústech.
Vodný extrakt z islandského lišejníku (0,4 - 0,8:1), karbomer, xantanová guma, kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný). Pomocné látky: Akácie, sorbitol, maltitol, bezvodá kyselina citronová, acesulfam K, levomenthol, silice máty peprné, badyánový olej, silice fenyklu hořkého, aroma, triglyceridy se středním řetězcem, purifikovaná voda. 1 pastilka obsahuje náhradní sladidla sorbitol (0,11 g) a maltitol (0,94 g) = 0,09 BE (chlebové jednotky).
Nesmí se užívat při alergii na některou z obsažených látek. Při nadměrném užití pastilek se může (u citlivých jedinců) vyskytnout projímavý účinek a/nebo žaludeční nevolnost. Zdravotnický prostředek. Před použitím si pečlivě přečtěte návod k použití.

Isla Medic acute 20 pastilek

151,00 Kč