0

IBUPROFEN Aneos 400 mg 100 tablet

Přípravek obsahuje účinnou látku ibuprofen, který působí proti zánětu, bolesti a horečce.
Více informací
IBUPROFEN
Skladem
162,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek Ibuprofen Aneos obsahuje léčivou látku ibuprofen, která patří do skupiny tzv. nesteroidních protizánětlivých léčiv. Zabraňuje tvorbě tkáňových působků, tzv. prostaglandinů, které jsou zodpovědné za vznik bolesti a zánětu a uvolňují se v místě poškození tkáně. Ibuprofen zmírňuje bolest a zánět různého původu. Ibuprofen rovněž tlumí horečku, která provází např. nemoci z nachlazení.

Přípravek Ibuprofen Aneos se užívá např. při bolesti hlavy, zubů, zad, při bolestivé menstruaci, při bolesti svalů a kloubů provázející chřipková onemocnění, při poranění měkkých tkání jako je pohmoždění a podvrtnutí. Dále se Ibuprofen Aneos užívá při horečnatých stavech doprovázejících chřipková onemocnění a jako doplňková léčba horečnatých stavů při jiných onemocněních.

V případě zánětlivých a degenerativních onemocnění kloubů a páteře (artritidě a artróze) provázených bolestivostí, zarudnutím, otokem a kloubní ztuhlostí se přípravek používá pouze na doporučení lékaře.

Přípravek je vzhledem k množství léčivé látky v jedné tabletě určen pro dospělé a dospívající nad 12 let.

IBUPROFEN

Parametry

SUKL kód
267643
EAN
8594211600088
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 12 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Medicofarma S.A.
Medicofarma S.A.
Dospělí a dospívající od 12 let užívají obvykle 1 potahovanou tabletu 3x denně s odstupem minimálně 4 hodiny. Bez doporučení lékaře nesmí být překročena dávka 1200 mg ibuprofenu za den. Pokud se bolesti nezmírní po 5 dnech nebo horečka neustupuje po 3 dnech léčby nebo se obtíže zhorší, poraďte se o dalším postupu s lékařem. Bez porady s lékařem neužívejte přípravek déle než 7 dnů.

Léčivou látkou je ibuprofen. Jedna potahovaná tableta obsahuje 400 mg ibuprofenu. Pomocnými látkami jsou mikrokrystalická celulosa, sodná sůl kroskarmelosy, magnesium-stearát, koloidní bezvodý oxid křemičitý, potahová vrstva: roubovaný kopolymer makrogolu a polyvinylalkoholu, mastek, oxid titaničitý (E 171), hlinitý lak oranžové žluti (E110), glycerolmonooktanodekanoát typ I, částečně hydrolyzovaný polyvinylalkohol.

Přípravek obsahuje azobarvivo hlinitý lak oranžové žluti (E110), které může způsobit alergické reakce. Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

IBUPROFEN Aneos 400 mg 100...

162,00 Kč