0

ARNIDOL spray s arnikou 100 ml

Přípravek určený pro urychlení regenerace pohybového aparátu při sportovních úrazech či po nadměrné námaze, přetížení svalů a kloubů.
Více informací
ARNIDOL
Skladem
198,00 Kč Vč. DPH

(1,98 Kč ml)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

ARNIDOL spray s arnikou 100 ml

Přípravek Arnidol spray má protizánětlivé účinky a tlumí bolest. Obsahuje léčivé látky hydroxyethyl-salicylát a arnikovou tinkturu.

Sprej se používá ke zmírnění pocitu únavy svalů a kloubů, k urychlení hojení svalů a kloubů při sportovních úrazech, při zhmožděninách, podvrtnutí a následných otocích, po nadměrné námaze nebo přetížení svalů a kloubů vzniklé v souvislosti se sportovní nebo pracovní zátěží.

Ardinol spray prostupuje po nastříkání na kůži velmi dobře do hloubky, omezuje bolestivost, vznik otoků a tlumí místní zánětlivou reakci. Nástup účinku je rychlý a je podporován alkoholem (ethanolem) s přísadou kafru a vonných silic, čímž zároveň působí příjemně chladivě.

ARNIDOL

Parametry

SUKL kód
53554
EAN
8594039794105
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Sprej
Velikost balení
100 ml
Určeno pro
Dospělé a dospívající
Věk od
Od 15 let
Režim výdeje
Registrovaný léčivý přípravek
Výrobce
Gehrlicher Pharmazeutische Extrakte GmbH
Obsahuje hydroxyethyl salicylát a arnikovou tinkturu.
Použít přípravek bez předchozího vyšetření lékařem smíte jen tehdy, není-li poraněna kůže, nejsou-li přítomny krevní výrony, nezvětšuje-li se otok a není-li výrazně omezena hybnost. Nezlepší-li se stav do 2-3 dnů, je nutno se poradit s lékařem. Registrovaný léčivý přípravek. Před použitím si pozorně přečtěte příbalovou informaci.

ARNIDOL spray s arnikou 100 ml

198,00 Kč