0

IMUNOGLUKAN P4H Synbio 70 kapslí

Imunoglukan P4H® SynBIO je jedinečná čtyřkombinace účinných látek. Obsahuje IMG®, synbiotickou kombinaci fruktooligosacharidů a 5 životaschopných probiotických bakteriálních kultur čtvrté generace DuolacTM a vitamin C.
Více informací
Imunoglukan

Velikost balení:

70 ks
30 ks
Brzy skladem
757,00 Kč Vč. DPH

(10,81 Kč ks)

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

IMUNOGLUKAN P4H Synbio 70 kapslí

IMG® je vysoce purifikovaná látka, komplex biologicky aktivních polysacharidu na bázi pleuranu izolovaný z Pleurotus ostreatus (Hlíva ústřičná). Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k ochrane buněk před oxidativním stresem.
Imunoglukan

Parametry

EAN
8588002084195
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Kapsle
Velikost balení
70 ks
Určeno pro
Dospělé a děti
Věk od
3
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
Pleuran
Užívejte 1 kapsli denně, nejlépe nalačno. Kapsli spolkněte celou a dostatečně zapijte. Obsah kapsle můžete vysypat i na lžičku, a tak užít.
Imunoglukan® 100 mg, vitamin C 100 mg, 2,5x109 lyofilizovaných bakteriálních kultur (Bifidobacterium lactis BL2, Lactobacillus acidophilus LH5, Streptococcus thermophilus ST3, Lactobacillus casei LC1, Bifidobacterium bifidum BF2), fruktooligosacharidy 25 mg, isomaltooligosacharidy 25 mg v jedné kapsli.Kukuřičný škrob, L-askorbát vápenatý (vitamin C), Imunoglukan®, bakteriální kultury, fruktooligosacharidy, isomaltooligosacharidy, stearan hořečnatý. Kapsle je rostlinného původu, vyrobena z hydroxypropylmethylcelulosy s použitím povoleného potravinářského barviva (oxid titaničitý).
Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek nesmí užívat lidé s transplantovanými orgány anebo osoby užívající imunosupresiva. Doplňky stravy nejsou určeny k užívaní jako náhrada pestré vyvážené stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí!

IMUNOGLUKAN P4H Synbio 70...

757,00 Kč