0

PREVENTAN Clasic Junior 90 tablet

Doplněk stravy určený pro dlouhodobé používání pro děti od 3 let. Cucavé tabletky jsou s jahodovou příchutí, slazeny steviol-glykosidy.
Více informací
PREVENTAN
Skladem
553,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Preventan Clasic Junior obsahuje unikátní patentovanou látku ProteQuine (oligopeptidy, aminokyseliny, nukleotidy). Navíc obohacen o vitamin C, který přispívá ke správnému fungování imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Inulin je rozpustná vláknina, původem z čekanky, která harmonicky doplňuje tento přípravek o další aktivní složku.
PREVENTAN

Parametry

EAN
8595675851887
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Věk od
Od 3 let do 15 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
SVUS Pharma A.S.
1 tableta denně, nechte volně rozplynout v ústech. Nezapíjet.
Celkové složení tablet: zahušťovadlo: sorbitol, inulin (vláknina z čekanky), zahušťovadlo: xylitol, potahová látka transparentní: (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxyprolylcelulóza), regulátor kyselosti: kyselina citronová, vitamin C (kyselina askorbová), barvivo: betanin, protispékavá látka: stearan hořečnatý, látka zvýrazňující chuť a vůni: aroma jahoda, sladidlo: steviolglykosidy, ProteQuine, sukralóza.
Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

PREVENTAN Clasic Junior 90...

553,00 Kč