0

PREVENTAN Junior Akut 30 tablet

Doplněk stravy ve formě cucavých tablet s jahodovou příchutí. Vhodný při akutních potížích dětí od 3 let. S vitaminem C pro normální funkci imunity.
Více informací
PREVENTAN
Skladem
234,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Preventan Junior Akut obsahuje originální aktivní látku ProteQuine (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy), inulin (rozpustná vláknina původem z čekanky) a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

PREVENTAN

Parametry

EAN
8595103953398
Cesta podání
Perorální
Léková forma
Tablety
Určeno pro
Děti
Věk od
Od 3 let
Režim výdeje
Doplněk stravy
Výrobce
SVUS Pharma A.S.
SVUS Pharma A.S.
1 tableta 2x denně. Nechte volně rozplynout v ústech. Nezapíjet.
Celkové složení tablet: zahušťovadlo: sorbitol, inulin (vláknina z čekanky), zahušťovadlo: xylitol, potahová látka transparentní (HPMC-6, HPMC-3, glycerin, hydroxypropylcelulóza), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, vitamin C (kyselina askorbová 97%), barvivo: betanin, protispékavá látka: stearan hořečnatý, stabilizátor: beta-cyklodextrin, látka zvýrazňující chuť a vůni: aroma jahoda, sladidlo: steviol-glykosidy, ProteQuine, sladidlo: sukralóza.

Není určeno pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

PREVENTAN Junior Akut 30...

234,00 Kč