0

AVÈNE Jemný odličovač očí 125 ml

Jemná a tekutá gelová textura odstraňující make-up z citlivých očí. Respektuje potřeby citlivých očních víček se sklonem k podráždění.
Více informací
AVÈNE
Skladem
419,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Odličovač šetrně odstraňuje oční make-up. Obsahuje jemné čisticí látky se stejnými isotonickými hodnotami, jako mají slzy. Základní složkou produktu je zklidňující a protidráždivá termální voda Avène, která respektuje potřeby citlivé pleti. Odličovač odstraňuje make-up bez tření očí a řas, je vhodný pro nositelky kontaktních čoček a oční víčka se sklonem k podráždění. Přípravek zanechává pleť svěží a příjemnou. Má jemnou vodovou gelovou texturu, nemastí a nezanechává žádné zbytky, které by mohly jakkoli ovlivnit zrak. Bez parfemace.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282779051378
3282779051378
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
125 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
Denní. Nalijte malé množství Jemného odličovače očí na vatový tampon a nechte 3 vteřiny působit na očním víčku. Jemně odstraňte líčení z očních víček a řas tak, že je rozetřete shora dolů a poté zespodu nahoru.
93% termální voda Avène
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TRIETHANOLAMINE. SODIUM CHLORIDE. POLOXAMER 188. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. PHENETHYL ALCOHOL. WATER (AQUA)
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE Jemný odličovač očí...

419,00 Kč