0

AVÈNE A-Oxitive Denní vyhlazující gel krém 30 ml

Lehký krém s texturou vody v gelu hydratuje, vyhlazuje a chrání pleť před znečištěným prostředím při zachování jejího komfortu.
Více informací
AVÈNE
Skladem
833,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Přípravek je ideální proti prvním vráskám a ochraně před oxidativním stresem a škodlivými vlivům znečištěného ovzduší. Obsahuje provitamíny C a E, které posilují ochrannou bariéru pleti. Rozjasňující perleť sjednocuje barevný odstín pleti a dodává jí přirozeně krásný vzhled. Gel-krém obsahuje vysoké množství zklidňující a zjemňující termální vody Avène. Je vhodný pro citlivou pleť. Antioxidační. Má příjemnou svěží vůni a obsahuje prakticku lahev s pumpičkou.
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770208139
3282770208139
Cesta podání
Kožní
Velikost balení
30 ml
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Akce
AVENE
1x2 denně. Ráno naneste jemnými tahy. Následně pro posílení pleti použijte metodu baňky. Přiložte dlaně na pleť a rychle je odtáhněte pryč. Začněte na krku, pokračujte přes čelisti, tváře, spánky až na čelo.
ProVitamin E. ProVitamin C.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PROPYLENE GLYCOL. PPG-3 MYRISTYL ETHER. DIMETHICONE. PENTYLENE GLYCOL. ASCORBYL GLUCOSIDE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. C14-22 ALCOHOLS. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. BHT. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETRIMONIUM BROMIDE. CITRIC ACID. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). MICA. POLYSORBATE 60. SILICA. SODIUM CITRATE. SODIUM HYALURONATE. SODIUM HYDROXIDE. SORBITAN ISOSTEARATE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHEROL. WATER (AQUA). XANTHAN GUM
Pouze pro vnější použití. Vyvarujte se kontaktu s očima.

AVÈNE A-Oxitive Denní...

833,00 Kč