0

AVÈNE Hyaluron Activ B3 Oční krém s trojitým účinkem 15 ml

Oční péče s obsahem dextran sulfátu, čisté kyseliny hyaluronové a niacinamidu, které působí na příčinu stárnutí. Zpevňuje a vyhlazuje pleť křehkých očních partií, zmírňuje tmavé kruhy a váčky pod očima.
Více informací
AVÈNE
Skladem
850,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

S věkem se vše zrychluje. Stárnoucích buněk přibývá a pokožka funguje pomaleji. Dermatologické laboratoře Avène vytvořily Hyaluron Activ B3 Oční krém s trojitým účinkem, který obsahuje dextran sulfát, čistou kyselinu hyaluronovou (s nízkou i vysokou molekulární hmotností) a 6% niacinamid, které společně působí na příčinu stárnutí a prodlužují životnost buněk.

Hyaluron Activ B3 Oční krém s trojitým účinkem obsahuje 93 % složek přírodního původu bez živočišných složek. Jeho gelově-krémová textura bezprostředně po aplikaci osvěžuje pleť. Výsledkem je zpevněná pleť a vyhlazené vrásky v očních partiích. Zmírňuje tmavé kruhy a váčky pod očima. Přípravek je bez parfemace, určený pro citlivou pleť křehkých oční partií. Lze ho použít i v okolí rtů. Vhodný i pod líčení.

BENEFITY

  • koriguje vrásky a jemné linky
  • uvolňuje oční okolí
  • obnovuje zářivost očí
AVÈNE

Parametry

EAN
3282770153217
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Krém
Určeno pro
Dospělé
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
PIERRE FABRE DERMO-COSMETIQUE
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique
Akce
AVENE

Frekvence užívání 1 až 2krát denně

Tipy pro použití

Aplikujte ráno a/nebo večer, samostatně nebo po séru. Vhodný na okolí rtů.

Frekvence užívání 1 až 2krát denně

Tipy pro použití

Aplikujte ráno a/nebo večer, samostatně nebo po séru. Vhodný na okolí rtů.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. NIACINAMIDE. DICAPRYLYL ETHER. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). MYRISTYL ALCOHOL. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. TERMINALIA CHEBULA FRUIT EXTRACT. ADENOSINE. CETEARYL OLIVATE. CITRIC ACID. CITRUS LIMON (LEMON) PEEL POWDER (CITRUS LIMON PEEL POWDER). GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL). MYRISTYL GLUCOSIDE. SCLEROTIUM GUM. SODIUM BENZOATE. SORBITAN OLIVATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN.93 % složek přírodního původu

AVÈNE Hyaluron Activ B3...

850,00 Kč