0

AVÈNE XeraCalm A.D Zklidňující koncentrovaná péče 50 ml + dárek

SOS péče s okamžitým účinkem proti škrábání. Vhodné pro suchou pokožku se sklonem k atopii. I pro kojence. Balení obsahuje zklidňující termální vodu Avène ve spreji 50 ml.
Více informací
AVÈNE
Brzy skladem
387,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Produkt ještě není dostupný

Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

XeraCalm A.D Zklidňující koncentrovaná péče je určená zejména na suchá místa kůže se sklonem k intenzivnímu svědění a atopickému ekzému. Hodí se pro kojence, děti a dospělé. Lze aplikovat na obličej, tělo, oční víčka a podrážděné oblasti. Obsahuje vysoce koncentrované aktivní látky získané z termální vody Avène, které pomáhají snížit svědění, zčervenání a podráždění kůže způsobené její nadměrnou aktivitou.

DÁREK: Termální voda Avène zklidňuje, zjemňuje a působí proti podráždění. Snižuje extrémní suchost kůže a pomáhá obnovit její komfort.

AVÈNE

Parametry

EAN
3282779310215
3282779310215
Cesta podání
Kožní
Léková forma
Koncentrát
Velikost balení
50 ml
Určeno pro
Dospělé, děti, kojence
Režim výdeje
Kosmetika
Výrobce
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique GmbH
Akce
AVENE
4x denně. Koncentrovanou péči aplikujte lokálně během dne, abyste zabránili nutkání škrábat se, a/nebo na úporná místa se zvýšenou suchostí či svěděním následně po aplikaci emolienčního přípravku. Aby bylo použití k pokožce šetrné, naneste Zklidňující koncentrovanou péči na konečky prstů a jemnými krátkými tahy ji lehce rozetřete na postižené místo.
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. CETEARYL ALCOHOL. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CETEARYL GLUCOSIDE. CETYL ALCOHOL. CITRIC ACID. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SORBITAN ISOSTEARATE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA).

AVÈNE XeraCalm A.D...

387,00 Kč