0

BOLFO Obojek pro kočky a malé psy 35-38 cm 1 ks

Antiparazitní obojek pro malé psy a kočky. Bezpečně chrání před klíšťaty, blechami, vešmi a všenkami.
Více informací
BOLFO
Skladem
326,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

Indikace s upřesněním pro cílový druh zvířat:

Léčba a prevence napadnutí psů a koček klíšťaty (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus), blechami (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis), vešmi (Lignathus setosus) a všenkami (Trichodectes canis).

BOLFO

Parametry

EAN
4007221035183
Určeno pro
Pro kočky a psy
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
KVP Pharma und Veterinär produkte GmbH
Obojek vyjměte z vakuového balení, rozbalte a odstraňte spojky. Obojek přiložte volně na krk a volný konec provlečte přezkami obojku. Obojek nesmí být příliš těsný, mezi obojkem a krkem musí zůstat prostor na dva prsty. Obojek je určen ke stálému nošení, účinkuje jak při pohybu, tak v klidu. Po nasazení je obojek účinný proti blechám u koček až 4 měsíce, u psů až 5 měsíců. Po nasazení je obojek účinný proti klíšťatům u koček a psů až 10 týdnů.
Dibutyl-adipát, propylenglykol-dioktanodidekanoát, epoxidovaný sójový olej, kyselina stearová, oxid titaničitý, žlutý oxid železitý, červený oxid železitý, černý oxid železitý, polyvinylchlorid.
Nepoužívat u zvířat s poraněním kůže, u kachektických a nemocných zvířat. Nepoužívat u štěňat do 3 měsíců věku. Nepoužívat u zvířat s mechanickou obstrukcí trávicího traktu nebo močového ústrojí, bronchiálním astmatem nebo jinými plicními a kardiovaskulárními potížemi. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na léčivou látku nebo na některou z pomocných látek.

BOLFO Obojek pro kočky a...

326,00 Kč