0
  • Pro naše mazlíčky

BOLFO Obojek pro velké psy 70 cm

Antiparazitní obojek pro psy. Bezpečně chrání před klíšťaty, blechami, vešmi a všenkami.
Více informací
BOLFO
Skladem
353,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
Osobní odběr Kounicovazdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
PPL Parcelshop79 Kč
DPD Pickup79 Kč
Česká pošta Balíkovna79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
DPDzdarma
Počet
- +

Indikace s upřesněním pro cílový druh zvířat:

Léčba a prevence napadnutí psů klíšťaty (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus), blechami (Ctenocephalides canis, Ctenocephalides felis), vešmi (Lignathus setosus) a všenkami (Trichodectes canis).

BOLFO

Parametry

EAN
4007221035190
Režim výdeje
Veterinární přípravek
Výrobce
KVP Pharma und Veterinär produkte GmbH
KVP Pharma und Veterinär produkte GmbH

Obojek vyjměte z vakuového balení, rozbalte a odstraňte spojky. Obojek přiložte volně na krk a volný konec provlečte přezkami obojku. Obojek nesmí být příliš těsný, mezi obojkem a krkem musí zůstat prostor na dva prsty.

Obojek je určen ke stálému nošení, účinkuje jak při pohybu, tak v klidu. Po nasazení je obojek účinný proti blechám až 5 měsíců. Po nasazení je obojek účinný proti klíšťatům až 10 týdnů.

Dibutyl-adipát, propylenglykol-dioktanodidekanoát, epoxidovaný sójový olej, kyselina stearová, oxid titaničitý, žlutý oxid železitý, červený oxid železitý, černý oxid železitý, polyvinylchlorid.
Nepoužívat u zvířat s poraněním kůže, u kachektických a nemocných zvířat. Nepoužívat u štěňat do 3 měsíců věku. Nepoužívat u zvířat s mechanickou obstrukcí trávicího traktu nebo močového ústrojí, bronchiálním astmatem nebo jinými plicními a kardiovaskulárními potížemi. Nepoužívat v případě přecitlivělosti na léčivou látku nebo na některou z pomocných látek.

BOLFO Obojek pro velké psy...

353,00 Kč