0

SEPTODERM 500 ml

Tekutý alkoholový dezinfekční přípravek na bázi kombinace alkoholů a KAS. Určený k hygienické a chirurgické dezinfekci rukou. S obsahem zvláčňujících přísad pro extra ochranu pokožky.
Více informací
SEPTODERM
Skladem
183,00 Kč Vč. DPH

Možnosti doručení

Zásilkovna79 Kč
PPL Parcelshop79 Kč
Česká poštazdarma
PPLzdarma
Osobní odběr Pražákovazdarma
Osobní odběr Kounicovazdarma
Česká pošta Balíkovna45 Kč
Počet
- +

  • Účinná hygienická a chirurgická dezinfekce rukou
  • Rychlá a dlouhotrvající účinnost
  • S remanentním efektem
  • Výborná snášenlivost s pokožkou
  • Zanechává pocit svěží, jemné a vláčné pokožky

Použití

Vhodný pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou, a to ve všech typech zdravotnických zařízení, v ústavech sociální péče, v laboratořích, ve farmaceutické a kosmetické výrobě, v institucích, potravinářství, fitness, wellness a beauty sektoru (kosmetika, manikúra, masáže, pedikúry, piercing, tatoo), v komunální sféře a v institucích.

Účinnost

Baktericidní, virucidní, tuberkulocidní, fungicidní.

Společnost Schülke své produkty vyrábí inovativními a bezpečnými postupy šetrnými k životnímu prostředí, hospodárně a za dodržení vysokých standardů kvality. Je držitelem certifikátů ISO 13485 a ISO 9001.

SEPTODERM

Parametry

EAN
8595638105729
Cesta podání
Kožní
Režim výdeje
Suroviny a biocidy
Výrobce
Schulke CZ, s.r.o.
Schulke CZ, s.r.o.
Septoderm se neředí a aplikuje se na čisté, suché ruce. Aplikujte do dlaně ruky dostatečné množství přípravku a vtírejte jej do pokožky rukou tak, aby byly všechna místa na rukou mokrá po stanovenou dobu expozice, kterou naleznete na etiketě.
100 g Septoderm obsahuje následující aktivní látky:45 g Ethanol30 g Propan-2-ol0,5 g didecyldimethylammonium chlorideDalší složení: zvláčňující a ošetřující látky

Určeno pro profesionální trh. Termoelektrické přístroje používejte až po úplném zaschnutí přípravku. Vysoce hořlavá kapalina a páry. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným plamenem a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Skladovat v uzavřených obalech, mimo zdrojů sálavého tepla, ohně, nápojů, krmiv, potravin a slunečního záření.

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku.

SEPTODERM 500 ml

183,00 Kč